Wij zijn op zoek naar een monteur CV/HVAC met rijbewijs B. Contacteer ons.

RAC

De RAC-modellen van LG zijn geschikt voor woningen, kantoren en bedrijfsruimten.

Artcool Stylist Inverter V

Artcool Stylist Inverter V

De Artcool Stylist Inverter V van LG past werkelijk in elk interieur! Het toestel is zo ontworpen dat het nauwelijks opvalt. Deze airco ziet er uit als een modern wandmeubel en heeft speciale LED-verlichting. De verlichting kunt u instellen naar eigen smaak. Ga voor wisselende stemmingskleuren, een specifieke sfeer of vaste kleuren die passen bij uw interieur.

Dit model verspreidt de lucht snel en gelijkmatig in de ruimte dankzij de 3-way soft airflow-technologie. Zo is de ruimte in de winter snel warm en in de zomer snel koel.

Artcool Inverter V

Artcool Inverter V

De Artcool Inverter V van LG is super krachtig en kan grote ruimtes koelen en verwarmen. In een handomdraai past u het energieniveau aan met de Active Energy Control-functie. Zo verhoogt u de energie-efficiëntie en verbruikt u minder energie.

Dit model is 1 van de stilste airconditioners op de markt. En met de Silent Mode-functie kunt u het geluidsniveau nog meer beperken.

Artcool Slim Inverter V

Artcool Slim Inverter V

De Artcool Slim Inverter V van LG blinkt uit door zijn stijlvol design en moderne uitstraling. Maar hij is vooral zeer energiezuinig!

Met de Active Energy Control-functie verhoogt u de energie-efficiëntie en verbruikt u minder energie. 1 simpele druk op de knop en u bespaart op uw energiefactuur.

Prestige Inverter V

Prestige Inverter V

De Prestige inverter V van LG is de meest energiezuinige airconditioner in het RAC-gamma. Hij is ook 1 van de meest energiezuinige op de markt én compleet stil (17 dB). Een echte topper dus!

De Plasmaster Auto Cleaning-functie gebruikt ionen om de binnenkant van de airco te reinigen. Zo kunnen er zich geen bacteriën of schimmels vormen op de warmtewisselaar. U geniet dus altijd van schone lucht!

Standard Inverter V

Standard Inverter V

De Standard Inverter V van LG is het basismodel in het RAC-gamma, maar daarom niet minder indrukwekkend. Met deze unit kunt u stil en energiezuinig koelen en verwarmen.

Deluxe Inverter V

Deluxe Inverter V

De Deluxe Inverter V van LG laat u op een energiezuinige manier genieten van de voordelen van airco. Bovendien heeft dit toestel een aantal unieke functies:

  • LG AC Tag On: met uw smartphone unit-informatie opvragen.
  • Jet Cool Plus: de ruimte sneller koelen.
  • Active Energy Control: het energieniveau verminderen met 1 simpele druk op de knop.

Wilt u graag weten welk RAC-model het beste geschikt is voor uw project? We geven u graag deskundig advies.

neem contact op