Wij zijn op zoek naar een monteur CV/HVAC met rijbewijs B. Contacteer ons.

Airconditioning

Koelen op een energie-efficiënte manier.
Slim van u, goed voor het milieu!

Airconditioning, wat is dat precies?

Airconditioning is meer dan koelen alleen: het is kiezen voor comfort en slim energieverbruik. Een airco-installatie behandelt de lucht, zodat u altijd geniet van:

  • Een constante temperatuur
  • Een goede luchtcirculatie
  • Een gezond binnenklimaat

Hoe werkt airco?

Airco’s zijn eigenlijk lucht/lucht warmtepompen: u kunt er zowel mee verwarmen als koelen.

Om een ruimte te koelen onttrekt de lucht/lucht-warmtepomp warmte aan de binnenlucht en geeft ze weer af aan de buitenlucht. Om te verwarmen wordt de werking van de lucht/lucht warmtepomp gewoon omgekeerd.

Design: eindeloos veel mogelijkheden

De airconditioners van LG Climate Solutions zijn elegant en eigentijds. Speciaal ontworpen om een trendy onderdeel te worden van uw interieur. Dankzij Lemmens Warmtepompen en LG houdt u dus het hoofd koel in stijl.

Ons aanbod

Moderne airconditioners zijn stijlvol en ze vallen nauwelijks op in je interieur. Lemmens Warmtepompen installeert airconditioners van LG Climate Solutions. Deze toestellen zijn echte toppers waarbij comfort en design hand in hand gaan. Bovendien hebben alle LG airconditioners verschillende filters die de lucht reinigen. Zo krijgen schadelijke stoffen, bacteriën, stofdeeltjes enz. geen kans om zich in huis op te stapelen.

Onze merken

  • LG