Wij zijn op zoek naar een monteur CV/HVAC met rijbewijs B. Contacteer ons.

CAC

De CAC-modellen van LG zijn vooral geschikt voor kantoren, bedrijfsruimten en andere zakelijke toepassingen, bv. hotels, restaurants, concertzalen enz.

Er bestaan 2 soorten systemen

CAC Single Split

  • 1 binnen-unit is aangesloten op 1 buiten-unit.
  • U kunt 1 ruimte koelen.

CAC Multi Split

  • Meerdere binnen-units zijn aangesloten op 1 buiten-unit.
  • U kunt meerdere ruimtes koelen of verwarmen.
  • U kunt schakelen tussen verschillende kamers.

Multi split systemen zijn energiezuiniger en heel esthetisch!

Wand unit

Wand unit

Wand units zijn energiezuinig en garanderen een tochtvrij binnenklimaat. Door hun plaatsing hoog aan de wand en hun stijlvol ontwerp, worden ze mooi in de ruimte geïntegreerd. De installatie van een wand unit is eenvoudig, ook in bestaande woningen of kantoren.

Cassette unit

Cassette unit

De LG cassette units zijn ideaal als de airco niet mag opvallen in de ruimte. Deze inbouw units worden deels in een verlaagd plafond geïntegreerd en de zichtbare roosters hebben een stijlvol ontwerp. Cassette units zijn geschikt voor bijna alle professionele toepassingen zoals winkels, kantoren, restaurants…

Kanaal unit

Kanaal unit

De LG kanaal units zijn zonder twijfel de mooiste oplossing! Ze worden volledig in een verlaagd plafond geïnstalleerd en u ziet alleen de uitblaasroosters. Die zijn bovendien beschikbaar in elke gewenste kleur, zodat ze nauwelijks opvallen.

De Plasmaster Auto Cleaning-functie gebruikt ionen om de binnenkant van de airco te reinigen. Zo kunnen er zich geen bacteriën of schimmels vormen op de warmtewisselaar. U geniet dus altijd van schone lucht!

Console unit

Console unit

LG console units plaatsen we op of net boven de vloer. De ideale oplossing dus voor onder de vensterbank! De installatie van een console unit is erg eenvoudig, ook in bestaande gebouwen. Een smaakvol design, een energiezuinige werking en een tochtvrij binnenklimaat? De LG console units hebben het allemaal.

Vloer/plafond unit

Vloer/plafond unit

LG vloer/plafond units monteren we op de vloer of direct onder het plafond. Ze zijn de ideale oplossing voor grote, langwerpige of hoge ruimtes.

Meer informatie nodig over de CAC-modellen? Vraag het aan Lemmens Warmtepompen.

neem contact op