Wij zijn op zoek naar een monteur CV/HVAC met rijbewijs B. Contacteer ons.

Waarom LG

Waarom voor een LG warmtepomp kiezen?

Totaaloplossing voor nieuwbouw en renovatie

De LG Therma V warmtepomp is met z’n maximale rendement van 426% een absolute topper. Hij wordt gebruikt om te verwarmen, te koelen en sanitair warm water te produceren. 3 systemen in 1 toestel dus en dat is super handig!

Voor de verwarming werkt Therma V het beste met vloerverwarming op lage temperatuur. De ideale keuze bij nieuwbouw. Maar ook bij een verbouwing kunt u kiezen voor Therma V van LG.

Besparen op uw energiefactuur

Met de Therma V monobloc warmtepomp van LG geniet u het hele jaar door van gratis energie. Deze warmtepomp haalt maar liefst 75% van de warmte gratis uit de buitenlucht, ook als het vriest. Dat betekent dat u tot 50% kunt besparen op uw gas- of stookoliefactuur.

Comfort

Kiezen voor de Therma V lucht/water warmtepomp van LG is ook kiezen voor comfort. De warmteafgifte past zich namelijk vlot aan de omgevingstemperatuur aan. Ook in de zomer is Therma V de juiste keuze, want dit toestel zorgt voor comfortabele koeling. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Voordelen LG Therma V warmtepomp:

  • 1 systeem voor verwarming, koeling en sanitair warm water
  • Energiezuinig: rendement tot 426%
  • U bespaart tot 50% op gas of stookolie
  • Optimaal comfort
  • Milieuvriendelijk

Meer informatie over de LG Therma V monobloc warmtepomp of een offerte aanvragen?

Lemmens Warmtepompen zorgt al jarenlang voor een vakkundige installatie van LG warmtepompen. We zijn dan ook het beste aanspreekpunt om al uw vragen te beantwoorden. Dankzij onze ervaring kunnen we ook een duidelijke offerte opmaken. Zo wordt uw project een succes.

Neem contact op