Wij zijn op zoek naar een monteur CV/HVAC met rijbewijs B. Contacteer ons.

Multi V

De Multi V van LG is een compleet systeem waarmee u kunt koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Het is de ideale installatie voor professionele ruimtes zoals kantoren, winkels, bedrijfsruimtes enz.

Multi V IV Heat Pump

Multi V IV Heat Pump

Met de Multi V IV Heat Pump kunt u ruimtes koelen, ontvochtigen en verwarmen. Het is dus een omkeerbaar systeem. De omschakeling kan op verschillende manieren gebeuren, bv. afhankelijk van het weer, via een bedieningsknop, via een centrale regeling enz.

De binnenunits functioneren in de verwarmingsmodus of in de koelmodus. U kunt dus niet tegelijk 1 ruimte verwarmen en een andere koelen.

Multi V IV Heat Recovery

Multi V IV Heat Recovery

Met het Multi V HR-systeem van LG kunt u gelijktijdig koelen en verwarmen! U kunt de ene ruimte dus koelen terwijl u op hetzelfde moment een andere ruimte verwarmt. Het systeem schakelt automatisch naar de juiste stand op basis van de ingestelde temperatuur.

In vergelijking met traditionele systemen:

  • Betaalt u minder installatie- en onderhoudskosten
  • Verbruikt u minder energie

Multi V IV Water

Multi V IV Water

De Multi V IV Water heeft een watergekoelde buitenunit die altijd binnen opgesteld wordt. Seizoenen oefenen dus geen invloed uit op de buitenunit waardoor u geen koel- of warmtecapaciteit verliest. Bovendien is dit model een zeer flexibele oplossing, want de units zijn compact en kunnen ook gestapeld worden.

Multi V Space II

Multi V Space II

De Multi V Space II van LG is een innovatief systeem met een buitenunit voor binnenopstelling. Een uniek en wereldwijd gepatenteerd concept! Het systeem is:

  • Ruimtebesparend
  • Energiezuinig
  • Fluisterstil
  • Flexibel in opstelling

Vraagt u zich af welk systeem het beste past bij uw project? Lemmens Warmtepompen geeft u graag professioneel advies.

neem contact op